Essenti Care Tech Pro




NITRILOVÉ RUKAVICE ESSENTI CARE BLACK TECH PRO

jsou vyrobeny ze syntetického akrylonitril-butadienového kaučuku (NBR). Neobsahují latexové proteiny a jsou tak šetrné k pokožce. Jsou charakteristické vysokou mechanickou pevností (také vůči probodnutí), chemickou a biologickou odolností (představují účinnou bariéru vůči virům a bakteriím), velkou flexibilitou, díky které se přizpůsobí ruce a poskytují uživateli pracovní komfort. Tenké stěny a texturovaný povrch prstů zlepšují úchop a zajišťují výbornou senzitivitu.

Jsou to bezpráškové nitrilové vyšetřovací rukavice, jsou určeny pro výrobu, průmysl, strojírenství, chemii, gastro, kosmetiku, zdravotnictví, potravinářství, bezpečnostní složky…

  • Materiál: nitril
  • Typ: nesterilní
  • Popis: oboustranný, s texturou prstu, chlorovaný, bez prášku
  • Manžeta: korálková
  • Použití: jednorázové
  • Barva: černá
  • Balení: 100 kusů v krabici / 10 krabic v kartonu
  • Hmotnost rukavice: 4,0 g ve velikosti M.
  • Popis velikosti:
    Velikost S M L XL
    Střední šířka dlaně +/- 3 mm Hmotnost rukavice +/- 0,3 g 80-90 3,5 90-100 4,0 100-110 4,5 110-120 5,0
    Střední délka rukavice (mm) ⩾ 240
    Střední tloušťka (mm) Dlaň (střed dlaně) Prst (13 +/- 3 mm od špičky) Minimum 0,06 0,07
  • Fyzické vlastnosti:
    Test Před stárnutím Po stárnutí
    střední síla při přetržení ⩾ 6 ⩾ 6
  • Splňuje požadavky:
    • Nařízení o zdravotnických prostředcích (EU) 2017/745 na zdravotnických prostředcích a podle toho byl výrobek zařazen do třídy I. Aby byla prokázána bezpečnost a účinnost zdravotnického prostředku, byly příslušné normy pro posuzování shody použity následovně: EN 455-1 : 2000, EN 455-2: 2015, EN 455-3: 2015 a EN 455-4: 2009, EN ISO 13485: 2016
    • Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/425 o osobních ochranných prostředcích a podle toho byl výrobek zařazen jako osobní ochranný prostředek kategorie III. Aby byla prokázána bezpečnost a účinnost osobních ochranných prostředků, pro posuzování shody se používá takto: EN 420: 2003+A1: 2009, EN ISO 374-1: 2016, EN ISO 374-2: 2019, EN ISO 374-4: 2019, EN ISO374-5: 2016, EN 16523-1: 2015, ISO 16604, EN ISO 9001: 2015
    • Nařízení (ES) č. 1935/2004 a nařízení (WE) č. 10/2011 o shodě materiálů a předmětů určených pro styk s potravinami a nařízení ES 2023/2006 o správné výrobní praxi
  • Úroveň kvality přijetí (AQL) ≤ 1.5